Банчев заби Калин Каменов с въпрос за сайт фантом

Банчев заби Калин Каменов с въпрос за сайт фантом На последното заседание на общинския съвет във Враца Борислав Банчев зададе доста интересен въпрос на кмета Калин Каменов за сайта „Свободна Враца“. Общинският съветник поиска да разбере дали въпросният сайт има договор за медийно обслужване с местната управа и ако да - каква е стойността му.
Любопитството си Банчев обясни с активната дейност на сайта в социалните мрежи, където масово се споделяли новини от Благоевград и прилежащите му села „Недоклани, Любовище, Бабино, Катунци, Сърбогъзи и т.н“. Съветникът заяви, че му е направило впечатление, че когато сайтът не уведомява обществеността за случващото се в Благоевградско, се занимавал с кмета на село Бели извор Кирил Илиев.
„Не ми се иска да коментирам стилът на писане и всички цинизми, които се изливат от авторите на статиите. При внимателен преглед на сайта обаче се забелязват няколко интересни неща. В самото начало в раздел контакти беше посочен адресът на община Враца. Повечето снимки са с воден знак с наименование BulNews.bg, като всички се досещаме от къде се вземат снимковите материали. Повечето статии са подписани от лицата Георги Иванов и Иван Георгиев“, посочи Банчев. 
01.12.2016, 08:30 часа
4176 7
Коментари

Наблюдателен

28.05.2017, 18:30 часа
Някой ще пита ли кмета колко струва изработката на сайта и кой плаща! Абе тоя кмет има ли пиар -коя си друса. ....руса?

питбул

28.05.2017, 18:30 часа
Ей тия са заедно,Сержанта да види в Б.Сл. циганите за кой гласуваха за Ц.Ц. В Общинския съвет те са за каквото се предложи. Вън Сержанте ти не ставаш.......

турчолята- депесари- антибългари се активират и пак плюят кмета

28.05.2017, 18:30 часа
Фатмакът- депесар е една от най мразените, но и най комични фигури в община Враца. Защитавайки интересите на една анти българска и противоконституционна партия създадена на етнически принцип, той е известен с охолен начин на живот и неясни значителни материални приходи. Наглост, дебелоочие, простащина и ненужност съчетани с видими признаци на лека идиотия. С въпроса си към кмета/съдържащ лъжливи твърдения и явна манипулация/ това човече си "заби" абсолютен автогол!!!

Филотей

28.05.2017, 18:30 часа
Тоя до какво се е докоснал все го е съсипал. Като че ли БОКО тиквата го е правил. В София са му подарили апартамент и да си ходи там. Къшшшшш....

shpoka

28.05.2017, 18:30 часа
e,e,e,eedin pat se majko dupe ...povetse svoevolia nima da mu dadem shans da napravi s liubimia otbor

dimitrov

28.05.2017, 18:30 часа
molia Vi neka KMETA ostane,za da napravi nova selektsia na Botev,sas momtseta ot siropitalisteto deto e otrasnal

Доктор Ох, Боли

28.05.2017, 18:30 часа
Борко, намачкай го този гей и го изритай към София! Давай да правим нови избори във Враца и да си изберем читав човек.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha