10 врачани се потрошиха на леда

10 врачани се потрошиха на леда Врачани започнаха да пълнят спешното на многопрофилната болница „Христо Ботев“ заради счупвания, научи BulNews.bg.
От началото на първия сняг в спешното отделение с травми от падания са приети 10 човека. За щастие не е имало сериозно пострадали от образувалите се ледени пързалки в града под Околчица.
Врачанските лекари коментират, че в поледиците хората са по-внимателни и значително намаляват риска от по-сериозни травми. Докторите правят съпоставка с приетите с травми пациенти в по-топлите месеци, когато бройката изненадващо се оказвала по-голяма.
През следващите дни метеоролозите обаче вещаят студеното време да се задържи, като е възможно и да има още превалявания от сняг. Дневните температури може и да се повишават, но нощните ще стигат под -10 градуса. 

 
01.12.2016, 13:34 часа
2194 3
Коментари

путио маринкин

28.05.2017, 18:30 часа
ей сириус нещастници сити сот елитком ше ви еба майката в устата!емиле пари на 4 месеца панчев ше играеш у орландовци емиле майката ще ти еба у путката!къде е нафтата 85 л кой изпи спирта копиле?какви са тия пъдари просяци у мбал цигани?къде са камерите вади баретите ей ломски тумбак!живи ще ви запалим като факли ше ви гърмат ташаците като пиратки по плаца!ей черен пор у мбал ще те возшч жив у катафалка майка ти дееба марш у девене при носа ей травестит!ше ви изколем с мачете на входа на враца!тошко ше ви ебе мамата ше ви снима как ебете и спите у спешния ей психари!

Ха ха

28.05.2017, 18:30 часа
Нали електоратът, който „избра” кметчето беше цигански, какви атракциони да има освен цигански. Нека полудува още малко!

e.asi

28.05.2017, 18:30 часа
Защо хората не са си взели кънки за лед от новия цигански атракцион (ледена пързалка) заврян в паметника на Христо Ботев. Този кмет е магьосник, Изпълнява всички обещания по-бързо от всички политици! Каза: Враца ще има ледена пързалка и ............. готово! Целият град е ледена пързалка. С какво се плаща за тези атракциони? Защо този панаир е в паметника на Христо Ботев? Враца няма общество! Всички явно сме много дебелокожи и търпеливи! Е....весели празници, празнични трапища, празнична кал, празничен лед и фрактури.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha