Секс греховете, които имат повечето жени /18+/

Секс греховете, които имат повечето жени /18+/ Всяка жена си има секс грехове, които пази в тайна. Вижте кои са най-често срещаните:
 
Никога не поемаш първа инициативата – винаги чакаш той да направи първата крачка. По този начин обаче губиш удоволствието да бъдеш инициаторка за секса, да вземеш нещата в свои ръце, да разкопчаеш ризата му, да свалиш панталона му. Ако по принцип не си особено инициативна, когато направиш първата крачка, това ще възбуди допълнително както теб, така и партньора ти. Съветваме те по-често да поемаш инициативата в свои ръце и да не пропускаш шанса да правиш секс дори когато не си настроена на такава вълна. Тялото запомня неща, които правим по едно и също време в един и същи час. Ако си създадеш похотлив цикъл и получаваш оргазми редовно, тялото ти ще бъде в очакване на обичайната сексуална доза.
 
Има неща, от които те е гнус – има жени, които наистина се гнусят от оралната любов и отказват да я практикуват. На мъжете това поведение не им е никак приятно. И е нормално. Как един мъж да се възбуди, виждайки погнусената ти физиономия, докато се приближаваш към неговото достойнство? Няма как, разбира се. Ако това, което не ти харесва, е ароматът на неговия пенис, прави му орална любов в банята под душа или след като се е изкъпал. Ако пък понякога ти се гади, защото той е прекалено груб, избери поза, в която ти държиш нещата под контрол.
 
Не познаваш достатъчно добре своето тяло – голяма част от представителките на нежния пол получават първия си оргазъм, когато се самозадоволяват, защото за разлика от този на мъжете, женският оргазъм не е никак лесен процес. Статистиката показва, че 95% от момичетата, които експериментират насаме със себе си, успяват да достигнат до оргазъм. Ако си от девойките, които са против самозадоволяването, най-вероятно все още не си „свършвала” по време на секс. Ако рядко получаваш оргазъм, то трябва да разбереш причината за това. Напълно възможно е да не си съвсем наясно какво ти доставя максимално удоволствие по време на акта. Остани насаме със себе си и опитай различни техники и докосвания, докато не попаднеш на тези, които ти харесват най-много. Следващият път по време на секс може да даваш насоки на партньора ти, за да изпиташ максимум удоволствие по време на акта. С един куршум – два заека – той ще е доволен, че ти е било по-хубаво от преди, а ти ще си доволна, че си получила зашеметяващ оргазъм.
 
Притесняваш се – нормално е, на всеки се е случвало по една или друга причина да се притеснява, когато остане насаме с гаджето си. Например, правите секс, всичко е невероятно, двамата пъшкате от удоволствие и изведнъж ти издаваш странен звук, когато е настъпило затишие. И въпреки че по време на секс няма правилни и неправилни звуци, ти се притесняваш. Нека обаче не забравя, че гаджето ти е един от най-близките хора, а може би най-близкият. Така че е напълно излишно да се притесняваш от него. Когато имаш желание да се сближиш с някого, има неща, които ще трябва да приемеш за нормални както от негова страна, така и от твоя. Например, лошият дъх рано сутрин, пръцкането, изпотяването в леглото и т.н.
 
Страхуваш се от експерименти – гаджето ти иска да разнообразите сексуалния си живот и ти предлага да влезете в роли – ти да си секси медицинска сестра, а той пациент, който има нужда от твоята помощ. Ти обаче не си сигурна, че искаш да играете такива игри. Дори му отказваш да правите секс лятото на плажа, защото се страхуваш някой да не ви види. Преди обаче да откажеш поредната му идея за секс забавления, обмисли я хубаво. Може на пръв поглед да ти се струва щура или трудно осъществима, но впоследствие може да ти допадне и да нямаш нищо против да я осъществите.
01.12.2016, 15:45 часа
2940 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha