Ръководство на сваляча! Как да флиртуваш без да говориш

Ръководство на сваляча! Как да флиртуваш без да говориш Флиртът си е цяло изкуство, ако питате мен. Колкото и голям професор да го раздавам на теория, в практиката аз съм точно като вас. Едно е човек да знае всичко и съвсем друго е да го прилага. И все пак това не ми пречи да продължавам с безбройните си съвети на тема интимни отношения. Надявам се, че все пак по някакъв начин помагам на мнозина сред вас. Ето ви няколко техники, с които да усъвършенствате флирта, чрез семиотика:

Разширете се – Древната животинска техника с разширяването е добре позната и днес сред голяма част от биологичния свят. При хората също важи това, че мъжкарят трябва да е голям. Колкото по-едър е той, толкова по-голям шанс има да привлече вниманието на женската. Затова, когато седнете на маса в заведение и искате да привлечете погледите, опитайте се да изглеждате по-едър, като подпирате широко ръце на масата или разпервате лакти на облегалката.

Дръжте ръцете си далеч една от друга – Едни приемат кръстосването на ръцете, като заклинание срещу късмета, като в свалките това е психологически вярно. Скръстените ръце са символ на отблъскването. Човек, който стои в подобна поза, е такъв, когото околните отбягват. Неслучайно охраната пред заведенията често стои със скръстени ръце, защото целта е да всяват страхопочитание у потенциално проблемните клиенти. При свалка трябва ръцете ви да стоят всяка от своята страна, за да символизирате отвореност и приветливост към околните. Обръщай внимание и на нейните действия

Не се смей постоянно, но и не се цупи– Вечно засмяната физиономия е добра техника, когато искате да забавлявате деца, но е лош помощник в свалките. Широките усмивки се смятат за израз на феминизъм, а в случая нямате нужда от това. Нацупената гримаса също може да действа много отблъскващо, тъй като тя е белег на негативни чувства. Леката усмивка е едно добро начало.

Физически контакт с приятелите ти – Да речем, че сте на бар в мъжка компания, а ти си си харесал някое момиче от съседната маса, както най-вероятно всеки един от пичовете е направил. Лошата новина е, че няма как всички да ви огрее, а добрата е, че един има огромни шансове. Отново се връщаме към първичното, защото женските в момента виждат глутница разгонени мъжкари, които изпълняват любовните си ритуали. Най-голям шанс има онзи, който те сметнат за доминиращия в групата. Как да се представите, като такъв? Физическият контакт с аверите има важна роля. Потупвайте ги по гърба в разговор, хващайте ги през рамо и правете други типични за мъжете действия един спрямо друг. Това са знаци за надмощие и лидерство, което газелите оттатък бара няма как да не забележат. Тя ще се заиграва с косата си, ако иска да се закачате

Докосвай лицето си – Периферното зрение има функцията да улавя движение. Най-често то идва от ръцете, което значи, че е много важно как ги използвате. С докосването на лицето си вие насочвате вниманието в една или друга част от най-мъжествените ви части. Брадичката и челюстта обикновено са такива места, които подчертават алфа-чертите ви.

Огледало – Една от най-разпространените техники за симпатия между хората е огледалното действие. Човек подсъзнателно се опитва да копира това, което симпатичният субект прави. Ако до сега си потискал тази нужда, сега е време да ѝ се отдадеш, защото е повече от сигурно, че тя ще забележи себе си в теб, естествено, ако е на обозримо разстояние. Ако едва успяваш да хвърлиш поглед върху нея през цялата ширина на заведението, тогава не очаквай тя да те забележи измежду цялата тълпа разделяща ви. Хубаво е да си на няколко метра от нея.

Разменяйте очни контакти – Неслучайно се смята, че очите са прозорецът към душата на човек. Жените много по-лесно влизат в контакт с някого, ако преди това са имали възможност да ги погледнат в очите. Естествено, не е хубаво погледът ти да шари цяла вечер. Достатъчно е просто да обърнеш внимание на танцовите ѝ стъпки, а когато е с лице да вкараш загадъчната си усмивчица и да не отместиш свенливо поглед от нейния. Тя със сигурност в първия момент ще те съзре за миг и ще извърне очи почти на мига. След няколко секунди ще провери, дали все още я гледаш, а третата среща на погледите ви ще е знак, дали тя има афинитет или не. Ако отвърне на усмивчицата ти, значи играем. Ако усетиш пронизване в сърцето иззад очната ѝ линия, тогава най-вероятно няма да го бъде.

Обърни внимание на нейните действия – Не си мисли, че само ти имаш достъп до подобна информация и съветници. Жените четат много повече от теб подобни материали и също ежедневно се образоват за собствените техники за свалка. Тя най-вероятно ще знае, че заигравката с косата ѝ е класически знак, че приветства интереса ти. Повдигането на вежди също е добър сигнал. Така тя сякаш се опитва да попие, колкото се може повече от теб, когато погледите ви се засекат. Също така се опитай да видиш, дали се обръща повече с лице към теб или е застанала с рамо или с гръб. Кръстосването на краката също има значение. Ако е седнала и каченият крак сочи към теб, това е точка за твоя отбор. Ако кракът ѝ сочи в противоположната посока, точката е в нечия друга графа.
02.12.2016, 09:51 часа
2090 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha