Транспортен хаос в центъра на Враца! Задръстването стига до „Благоев“ /снимки/

Транспортен хаос в центъра на Враца! Задръстването стига до „Благоев“ /снимки/ Транспортен хаос цари в центъра на Враца, видя екип на BulBews.bg. Най-натовареното кръстовище в града – кръговото на площад „Св. Софроний Врачански“ /бившият „Благоев“/, е блокирано от автомобили. До там стига задръстването преди светофара между ул. „Стоян Заимов“ и бул. „Мито Орозов“.
Причината за транспортния ад, и то не в пиков час, е ремонтът на булевард „Васил Кънчов“. Натовареният участък е затворен по цялата си дължина през града. Това принуждава шофьорите да минават през центъра на Враца. Положението се усложнява и от нарязаната улица „Христо Ботев“. Така автомобилите, след като излязат от задръстването на светофара на „Карл Маркс“, директно се озовават в капана на друго. Колите трудно минават през площад „Руски“, тъй като шосето е стеснено и дълбоки разрези минават през цялата му ширина.
Това е поредният случай на недомислици при извършването на така належащите ремонти на пътната мрежа на територията на Враца. Необходимо е при подобни мащабни дейности да бъде направена реорганизация на движението и да бъдат поставени регулировчици, поне на ключовите булеварди в града.  
02.12.2016, 13:46 часа
3777 1
Коментари

дааа

28.05.2017, 18:30 часа
видими резултати . нали копнеехме за тях .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha