Баровец с луксозна кола уби мъж, направил му забележка

Баровец с луксозна кола уби мъж, направил му забележка Мъж уби друг след забележка за силен клаксон в центъра на София. Драмата се е разиграла на 20 ноември. Друг от участниците в спора е със счупена челюст.
Разправията между двамата пострадали и шофьора е започнала на тротоара. Красимир и Цветан са седели на външна маса в заведение, защото времето било топло.
На улицата в пиковия час е имало задръстване, а един от шофьорите се изнервил. Натиснал клаксона, а двамата приятели му направили забележка. Така започнал скандалът между тях. След това се стигнало до обиди и бой.
Приятелите на 50-годишния Красимир все още не могат да проумеят защо една забележка към изнервен шофьор е довела до смърт, разказва историята bTV.
След като оставил колата си, нападателят отившъл до заведението, забулен с качулка, намерил ги в гръб и ги атакувал, разказа Петко Кръстев, близък на Красимир.
Биячът първо ударил Цветан със стол в главата, той се сринал върху едно от колчетата на тротоара и го счупил. След това мъжът посегнал на Красимир, нанесъл му само един удар - в лицето, след което избягал. Красимир първо се подпрял на хладилника, след това паднал на земята.
Умрял в болница 10 дни след инцидента, без да дойде в съзнание. Биячът не е бил открит.
"До момента извършителят на деянието не е установен. Продължават активни действия от страна на СДВР за издирването и установяването на извършителя, като се събират всякакви оперативни данни в тази насока", съобщи Невена Зартова от Софийска районна прокуратура.
Приятелите на Красимир се надяват нападателят да бъде намерен и наказан. Полицията вече е иззела записите от видеокамерите в района. Свидетели разказват, че биячът е бил в луксозна кола и не е случаен човек.
 
03.12.2016, 08:55 часа
5029 1
Коментари

Ivan

28.05.2017, 18:30 часа
""Приятелите на 50-годишния Красимир все още не могат да проумеят защо една забележка към изнервен шофьор е довела до смърт???? "" Ще започнат да проумяват много скоро, като започнат да избиват децата им.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha