Мъжът и комплексите, които го притесняват

Мъжът и комплексите, които го притесняват Хората са създадени така, че винаги имат за какво да се притесняват. Някои са по-комплексирани и си намират по-често причини да не се чувстват добре, а други се стараят да не се ядосват за глупости и да не си
създават излишни комплекси, които да им пречат да водят спокоен начин на живот. Когато става дума за секс, мъжете и жените имат много притеснения. Но понеже вече доста пъти сме говорили за срамежливите дами, които предпочитат да правят секс на тъмно, защото се притесняват от излишните килограми, които имат и от целулита по дупето, нека този път обърнем повече внимание на представителите на силния пол. Защото макар и мъже, те също си имат своите притеснения и комплекси.
 
Нека започнем с най-наболелия проблем сред господата – размерът на пениса. Статистиката показва, че повече от половината мъже искат да имат по-голям мъжки полов орган, а 23% са на мнение, че пенисът им не е достатъчно голям и това ги притеснява. За да няма излишни комплекси любимият ти, покажи му, че членът му е достатъчно голям и успява да те задоволи. Това определено ще го успокои и ще го направи по-добър в леглото. Когато човек има излишни комплекси под завивките, той не може да разгърне потенциала си.
 
Не само жените се притесняват от паласките, които имат. Доста мъже се срамуват от излишните си килограми, но за разлика от дамите се стараят да не го показват на околните, за да не изглеждат слаби. Ако и ти самата искаш гаджето ти да отслабне, започнете да тренирате заедно. Това определено е доста мотивиращо. Ходете заедно на фитнес или тичайте в парка, внимавайте какво ядете и неусетно той ще се раздели с излишните килограми, а ти ще придобиеш още по-привлекателна фигура.
 
Другото нещо, което притеснява мъжете, е прекалено кльощавото тяло. Докато жените правят всичко възможно, за да са максимално слаби, мъжете определено не искат да приличат на скелети. Все пак повечето дами си падат по едри и мускулести мъже. Затова, ако гаджето ти е слабо, но има мускули, кажи му, че харесваш стегнатото му тяло. Ако няма никакви мускули, кажи му, че за теб това не е важно и ти си падаш по такива мъже. В същото време му направи мил комплимент за нещо, което притежава – например за чувството за хумор, красивите очи, джентълменските прояви, уменията в леглото и т.н. Той трябва да има самочувствие, за да не се притеснява, че не е огромен и мускулест.
 
Космите са неприятна тема както за жените, така и за мъжете. Не си мисли, че само ти се дразниш, когато откриеш няколко косъма, които не си видяла и не си отстранила. Положението е същото и при него. Ако ти нямаш проблем, че има косми по гърдите, краката и т.н. - супер, така ще му спестиш да ходи на кола маска и да дава пари на козметички. При положение, че той е прекалено космат и това не ти допада, намекни му, че ще бъде по-добре, ако премахне на някои места космите си. Хем ще изглежда по-добре, хем ще му е по-чистичко /особено лятото, когато човек се поти прекалено много/.
 
Понякога колкото и усилия да полага човек за устната си хигиена, дъхът му не е така свеж, както му се иска. Причината могат да бъдат най-различни – прекомерна консумация на протеинови храни, употреба на кафе, цигари, алкохол, здравословни проблеми, стрес и т.н. Ако гаджето ти има неприятен дъх, посъветвай го да започне да води по-здравословен начин на живот. При положение, че нещата не се променят, нека отиде на специалист – възможно е да има проблеми със здравето.
 
Мъжете се притесняват и за положението "там долу", особено когато ще получават орални ласки. Все пак никой не иска да отблъсква партньора си. За да не се стига до излишни притеснения, отидете и си вземете един горещ душ заедно, преди да се отдадете на интимни ласки. Така и двамата ще се спокойни, чисти и свежи.
03.12.2016, 13:32 часа
2141 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha