Ето я новата зимна диета, която ще ви втали преди празниците

Ето я новата зимна диета, която ще ви втали преди празниците Зимна диета маха мазнини и сантиметри от талията. Празниците наближават, а с тях и обилното консумиране на всякакви хранителни продукти. Понякога е много трудно човек да се въздържа, най-вече пред храни, които са едни от любимите му, но не може да хапва от тях свободно заради страх от напълняване. Празниците обаче предразполагат към такова, пише zajenata.bg
Колкото и да ни се иска да запазим фигурата си, по Коледа и Нова година това сякаш е невъзможно. Малко се опитва от това, след това малко от онова и в крайна сметка калориите се увеличават значително. Проблем съществува най-вече при хората, които са склонни към напълняване.
При тях опасността от преяждане е в пъти по-висока. Нужно е да се реагира предварително и да се помисли отговорно над това, което предстои. При малко повече желание, воля и усилие ще може да се отървете от доста килограми, а хапването по Коледа няма да представлява толкова голям проблем.
Диетата не е лесна, но си заслужава. Усилията ви в крайна сметка ще бъдат богато възнаградени. Режимът трае само 12 дни.
Правилата при никакви обстоятелства не се нарушават. Консумира се единствено описаното в диетата. Забранено е всичко онова, което не се включва в нея.
Храненето е неограничено, а през следващите 12 дни всеки един от нуждаещите се реално може да свали до 8-9 кг от общото си тегло.
Важно е да уточним, че режимът би могъл да се повтори едва догодина по същото време. Не го правете по-често!
Специалисти са категорични, че през следващите близо 2 седмици е редно да се приема сериозно количество вода, а също така и зелен чай.
 
Зимна диета – менюто, с което ще трябва да се съобразите
От ден 1 до ден 3: само кисело мляко без ограничения
От ден 4 до ден 6: пилешко месо, но с отстранена кожа. То се прави варено
От ден 7 до ден 9: само и единствено зеленчуци
От ден 10 до ден 12: червено сухо вино. Количеството е определено на 350 грама за деня. Позволено е и сирене
 
Хлябът е абсолютно забранен. Не бройте калории. Яжте колкото ви се яде от посочените храни в определените дни. Когато диетата приключи, не бива да се товарите с големи количества храна.
Диетата влиза като част от онези хранителни режими, които залагат на балансирано хранене. Загубата на тегло според специалисти е голяма, но след като посочените 12 дни изминат е необходимо да се внимава от евентуална поява на йо-йо ефект.
05.12.2016, 12:52 часа
1021 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha