Потрес! Медицинска работничка търси отрова във Фейса

Потрес! Медицинска работничка търси отрова във Фейса Пост на жена в социалната мрежа, съдържащ закана за убийство на котки, взриви защитниците на животните и потребителите на Фейсбук. "Някой да каже ефективен начин за отравяне на котки", пише въпросната Десислава Иванова. И уточнява къде се корени омразата й към мъркащите: "Омръзна ми да ми с...т пред вратата... На мен детето ми е по-важно от някакви мършави и шугави котки", мотивира желанието си да трепе котки кандидат-отровителката.
Която очевидно и хабер си няма, че за убийство на животно може да иде и в затвора. "Който си има животни, да си ги гледа в къщи", раздава справедливост и се кани на уличните котки Десислава Иванова.
Първи от ANIMAL HOPE VARNA алармираха за намерението й да трови котки наред, предаде Канал 3.
"Разпространявайте! Това изчадие адово, дето и дете е родило, търси отрова за котки. Медицински работник от Токуда, но май живее в Роман, или поне така пише! Нека всички я видят. Разпространете!", гласи призивът на организацията във Фейсбук.
Показан е и профилът на въпросната коткомразка, която търси ефективно средство за умъртвяването им. Минути след това профилът й изчезна от социалната мрежа, споделяха помежду си потресени потребители.
05.12.2016, 16:52 часа
1723 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha