Дневен хороскоп за 6 декември

Дневен хороскоп за 6 декември Овен
Този вторник може да се сетите, че сте забравили нещо важно. Вместо да търсите виновника веднага се заемете с наваксването на пропуснатото, защото работата няма къде да се дене.

Телец
Този вторник ви е даден, за да откриете ваша съкровена истина. Не бързайте да се възмущавате от себе си, а се приемете такива, каквито сте, особено ако откритието ви не вреди на никого. Близнаци
Денят ще бъде прекалено забързан дори за вас. За да издържите и преминете през него без никакви загуби заместете половината думи, които искате да кажете, с усмивка!

Рак
Този ден може да ви донесе някои интересни открития за половинката ви. Помнете, че хората се променят и това никак не е лошо. Хората се развиват непрекъснато, вие също.

Лъв
Денят ще ви даде обещание от скъп за вас човек. Не залагайте щастието си на това очакване. Имате много други неща в живота ви, които го правят ценен, а вас – Човек.

Дева
Денят може да ви поднесе интересно преживяване. Има вероятност да се загубите в него. Какво пък? Понякога имаме нужда да се скрием за малко от действителността.

Везни
Денят обещава много красота. Ако ви е трудно да я намерите пуснете си музика или вземете молива и я нарисувайте!

Скорпион
Този вторник ще има нужда от повече романтика. По средата на деня се спрете, за да купите цветя, поздравите някого с мила песен или просто, за да кажете нещо мило.

Стрелец
Днес може да бъде ден за признания. Дали ще са приятни или не не е толкова важно, колкото самата искреност на човека. Оценете именно нея.

Козирог
Денят може да бъде от незабравимите. Ваш приятел може да ви сподели тайна, от което ще се почувствате много специални. Направете всичко възможно, за да я запазите само за себе си.

Водолей
Този ден ще изисква повече увереност и емоционална издръжливост от ваша страна. Предизвикателствата няма да са малко, но вие наистина може да бъдете железни. Само го покажете.

Риби
Ентусиазмът днес ще ви е в повече. Може да изглеждате по-разкрепостени от колкото сте в действителност. Не се учудвайте ако получите неприлично предложение.
 
06.12.2016, 08:15 часа
1121 12
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha