„Капачки в действие” в офис на НАП Враца

„Капачки в действие” в офис на НАП Враца От началото на миналата година офис Враца се включи в благотворителната кампания „Капачки в действие”, която е инициатива   на фондация „Идея в действие”. Тази кампания стана част от Зелената програма на НАП.
За пореден път тази година, за по-малко от четири месеца се събраха и предадоха 17 туби от минерална вода с вместимост 10 л.,  пълни с пластмасови капачки. В акцията на НАП се включи и едно младо семейство от Враца, за което им благодарим.
С участието си в тази благородна инициатива служителите допринасят за  опазването на околната среда и най-важното, подкрепят децата и младежите в неравностойно положение и лишените от родителски грижи, защото от всеки събран тон се закупуват електрически уреди за центрове и домове за деца.    
Екипът на офис Враца прие каузата и се радва, че има принос в  събирането на поредния тон капачки и по този начин помага на децата.
Кампанията продължава и събирането на капачки в офис Враца също ще продължи. Необходими са малко усилия за да направим това добро и да сме полезни.
 
06.12.2016, 11:10 часа
1151 1
Коментари

fog

28.05.2017, 18:30 часа
Здравейте! Капачките са,о от минерална вода ли трябва да бъдат?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha