От последните минути! Вижте първите снимки от обърналия се ТИР между Монтана и Видин

От последните минути! Вижте първите снимки от обърналия се ТИР между Монтана и Видин Трафикът между Монтана и Видин все още е затруднен заради авариралия рано тази сутрин ТИР, видя само репортер на BulNews.bg. В момента спасителни екипи изтеглят тежкотоварната машина и я транспортират на разстояние, за да не пречи на засиления трафик по Е-79.
Шофьорът на ТИР-а е грък, който за късмет не е пострадал при инцидента. По първоначална информация голямата машина е пътувала от Видин към София, но при остър завой и заледен пътен участък тежката машина се накланя и пада в ляво по посока на движението. Машината е аварирала в района на село Смоляновци, като за часове блокира движението по международния път. 
Преди минути преминаването на автомобили от Видин към Монтана бе пуснато, но от Монтана към Видин пътят все още е затворен и превозните средства се пренасочват по стария път. На мястото все още има екип на полицията и пожарната. Очаква се до час пътният участък да бъде изцяло освободен и трафикът да се осъществява нормално. 
06.12.2016, 11:28 часа
7508 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha