Трима бегачи от "Атлет" /Мездра/ са номинирани за "Атлет на България"

Трима бегачи от "Атлет" /Мездра/ са номинирани за "Атлет на България" В напреднал етап навлезе гласуването в традиционната анкета "Атлет на България" за 2016 г., организирана от списание "Атлетика" и интернет сайта www.atletikabg.com В допитването са номинирани 21 водещи български атлети. Сред тях са трима състезатели на Спортен клуб "Атлет" - Митко Ценов, Милица Мирчева и новото попълнение в клуба Иво Балабанов, който досега се състезаваше за АК "Джордан" /Благоевград/. 
В анкетата гласуват спортни журналисти, които отразяват леката атлетика у нас, екипът на сп. „Атлетика" и на www.atletikabg.com , както и лекоатлетически експерти. Почитателите на "Царицата на спортовете" могат да гласуват на www.atletikabg.com за един от номинираните. Десетката на феновете ще формира един от гласовете, които ще се прибавят към вота на експертите. Номинираният атлет, който събере най-много гласове от вота в интернет ще бъде обявен за любимец на феновете за 2016 г.
Досега в интернет допитването са гласували около 3400 фенове на леката атлетика. Във временното класиране Милица Мирчева заема осма позиция с 88 гласа. Митко Ценов е 13-ти с 38 гласа. а Иво Валабанов -дели 18-то и 19-то място с 8 таса. Лидер в допитването е Лиляна Георгиева с 825 таса. През 2015 и 2014 г. Митко Ценов зае трето място в анкетата, а Милица Мирчева се класира съответно на 12-та и на шеста позиция. 
06.12.2016, 15:45 часа
672 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha