Двама пияни шофьори хванаха навръх Никулден в Монтана

Двама пияни шофьори хванаха навръх Никулден в Монтана Полицията е заловила двама пияни шофьори навръх празника в Монтана, съобщиха от областната дирекция на МВР.
И двамата нарушители са заловени вчера около 20.30 часа на ул. "21 век" срещу бензиностанция "АИТ" в града.
Служители на пътна полиция спират за проверка лек автомобил "Фолксваген голф" с монтанска регистрация, управляван от 44-годишния Т.К. от село Благово. При извършената проверка с алкотест дрегер е установено, че водачът управлява с концентрация на алкохол от 2.09 промила, установено чрез издишания от него въздух. На нарушителя е съставен акт и издаден талон за медицинско изследване. Водачът е отказал да даде кръвна проба за медицинско изследване. Т.К. е задържан за срок до 24 часа в РУ Монтана.
Униформените са проверили и лек автомобил "Фолксваген Пасат" с плевенска регистрация, управляван от 40-годишния С.К. от Монтана. При извършената проверка за алкохол дрегерът отчел наличието на 1,49 промила в издишания от него въздух. На нарушителя е съставен акт и издаден талон за медицинско изследване. Той е отказал да даде кръвна проба за медицинско изследване и е задържан за срок до 24 часа.
По двата случая е образувано бързо производство. 
07.12.2016, 10:55 часа
1673 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha