​Извънредно! Тежка катастрофа в ж.к. "Дъбника" във Враца, удариха линейка с пациент

​Извънредно! Тежка катастрофа в ж.к. "Дъбника" във Враца, удариха линейка с пациент Тежка катастрофа е станала преди минути на светофара на Криводолско шосе на кръстовището между ж.к. „Сениче“ и ж.к. „Дъбника“ във Враца, видя първо репортер на BulNews.bg.
Лек автомобил „Опел Астра“ с врачанска регистрация е ударил линейка с пусната сигнализаиция.
Спешният автомобил е влизал откъм Криводол, а колата е излизала от „Сениче“. „Опел"-ът не успял да спре навреме и е ударил линейката от дясната й страна. В нея транспортирали възрастен човек в тежко състояние. Той е преместен в пристигналата на мястото втора линейка и бързо е откаран към болницата във Враца.
По думите на шофьорът на леката кола, който призна вината си, не е видял навреме линейката и затова не е спрял.
На местото на катастрофата е пристигнал и екип на полицията, който да изясни причините за инцидента. Движението в района се извършва нормално.
07.12.2016, 12:54 часа
13252 4
Коментари

убийци на пътя

28.05.2017, 18:30 часа
Ето заради такива лай...нарчета, като този простак от пост 2 загиват невинни хора! Лелината му такова на този човекоподобен и прост идиот!

Без питане

28.05.2017, 18:30 часа
Тук някакъв хиперсексуален се заканва насам-натам. Момко, видно е, че си в графата посочена от "Питане". Моят съвет е: гледай си пътя, вдигни малко педала от газта, за да не те "обладае" някой...стълб или крайпътно дърво! Трудно е, но опитай да мислиш докато шофираш, че да можеш после пак да пишеш и ...псуваш!

до питане-отговор

28.05.2017, 18:30 часа
що ти не е*а пи*ката лелина,личи си че или си от екипа или на миналия кмет или на сегашният,а може и да си някой от кметовете,мрете всички тааам

Питане

28.05.2017, 18:30 часа
Пак ли кръстовището е виновно, няма ли да напишете, че кръстовището не е проектирано правилно и ред други небивалици, които изтъквате за кръговото на Оряховско шосе. Какво трябва да се случи за да стане ясно- болшинството от шофьорите са МА-ЛО-УМ-НИ!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha