Ударно проверяват за нарушения във Врачанско

Ударно проверяват за нарушения във Врачанско Полицията ударно проверява за нарушения в Бяла Слатина и три врачански села, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера в града е проведена специализирана операция във връзка с акция „Зима”. Тя е била с цел намаляване на броя на катастрофите със загинали и ранени лица, като една от причините е управление на коли от водачите под въздействие на алкохол. Проверени са 11 автомобила и 16 души. Констатирани са 14 нарушения, които са санкционирани по Кодекса за застраховане и по Закона за българските лични документи.
Вчера за времето от 16 до 22 часа в селата Чирен, Девене и Три кладенци е проведена специализирана полицейска операция за установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около нощните увеселителни питейни заведения. Направени са проверки за наличие на стоки без акцизен бандерол, повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са 12 души, 8 коли и 2 питейни заведения. Установено е едно нарушение на Закона за българските лични документи.
07.12.2016, 13:15 часа
1369 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha