От последните минути: Голям пожар бушува в БКС във Враца /снимки + видео/

От последните минути: Голям пожар бушува в БКС във Враца /снимки + видео/ Голям пожар унищожи помещение за работниците към оранжерията на БКС във Враца, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Инцидентът е станал преди около 15 минути и по неофициална информация вината е на самите обитатели на стаята, която се намира близо до административната сграда на дружеството.
Работещите в комуналното дружество цигани запалили печката в помещението и по невнимания я бутнали. Огънят бързо обхванал имуществото в стаята, а виновните за пожара се уплашили и избягали далеч. Едва няколко минути по-късно се сетили да се обадят на тел. 112 и веднага след това пристигнал един екип на пожарната, който потушил пожара.
Напълно е изгоряло самото помещение, както и покривът. Няма пострадали работници от БКС при пожара, съобщи управителят на дружеството Момчил Младенов.


 
07.12.2016, 16:27 часа
10092 1
Коментари

niki

28.05.2017, 18:30 часа
А къде беше Илиан Нисторов? Може би по кафенетата из града. Нали като контрольор в БКС седи по цял ден по кафетата и бистри клюки с Валя МОДЕРНАТА ВРАЦА...Сега кой ще плати загубите от оранжериите които изгоряха?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha