Удар на ченгетата! Откриха нарколаборатория в гардероб във Враца

Удар на ченгетата! Откриха нарколаборатория в гардероб във Враца Полицията във Враца разкри поредния наркоизобретател, научи BulNews.bg. Тази сутрин ченгета щурмували апартамент в блок в ж.к. „Дъбника“, в който се натъкнали нa истинска лаборатория за производство на марихуана.
Запознати разказаха, че младежът живее на квартира в апартамента. Хората били много учудени, когато разбрали, че е превърнал дома си в нарколаборатория. Младежът бил пригодил голям гардероб в плантация, като за целта го облицовал с фолио, а растенията облъчвал със силна светлина с пригодена лампа.
Ченгетата открили в апартамента голямо количество изсушена прясна трева,
която грижливо била сортирана по видове и готова за продажба.
По рафтовете в жилището имало литература, от която можело да се научи всичко за отглеждането, сушенето и съхранението на дрогата.
От сигурен източник научихме, че количеството на дрогата е било около половин килограм, като в кашон ченгетата са открили и 10 000 лева.
Случаят много напомня на този с Йоан Къртицата, който отглежда канабис в плантацията в избено помещение под дома си. До него Къртицата стигал по тунел, който прокопал от апартамента си до избата. Входът за тайния проход бил скрит под леглото на Йоан. 
 
07.12.2016, 16:56 часа
5457 1
Коментари

М

28.05.2017, 18:30 часа
ЦтццТцтцтцц
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha