Карате турнир ще се проведе във Видин

Карате турнир ще се проведе във Видин Спортен клуб по бойни изкуства "Видин" организира турнир по карате и стрелба, който ще се проведе на 10 декември /събота/ в спортна зала "Фестивална". Състезанието е под наслов "Супер боец".
"Проявата е първата провеждана по рода си за деца във Видин и в Северозапада, обединяваща няколко спорта, формиращи цяла система за отбрана", каза Вардан Папикян, председател на спортния клуб. 
"Турнирът ще се състои в три категории- Джу Джицу /Дуо система/, Карате Кумите и стрелба с въздушна пушка. Инструктор по стрелбата с въздушна пушка ще е финалистката на олимпиадата в Пекин Ирена Танова. Целта е в един ден да обединим няколко вида спорт, за да могат децата да изградят една система за отбрана... Над 80 участници ще има от над 10 града на възраст между 6 и 14 години. Целта е да направим един боен празник."  
Началото на турнира е от 10.30 часа. Част от съдийския състав ще бъде и Тони Петров- главен инструктор на МВР и международен инструктор по карате. Участие в турнира ще вземат, освен домакините от Видин, и каратеки от Червен бряг, Перник, Радомир, Монтана, Берковица, Кнежа, Бяла Слатина и София. 
08.12.2016, 18:00 часа
659 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha