Вижте хороскопа си за 9 декември

Вижте хороскопа си за 9 декември Овен
Този петък всичко, което имате може да стане повече. Наблегнете на положителните неща, за са умножите именно тях. Опитайте се да се въздържите от критика и даването на отрицателни оценки. 

Телец
Сега е много важно да осъзнаете на какъв точно етап се намирате, за да формулирате точните цели, а да не разпилявате енергията си в действия, които може да се окажат напразни.

Близнаци
Денят обещава да бъде слънчев относно настроението ви. В ранния следобяд може да изникне сериозен въпрос за решаване. Не задълбавайте в трудните варианти, решението е много по-лесно и достъпно.

Рак
Този петък на преден план ще излезе въпрос, свързан със семейството и планирането на престоящите празници. Не се страхувайте да поемете ангажименти, много от тях в последствие ще отпаднат.

Лъв
Денят заплашва да ви умори от скука. Имате шанса да превърнете някое незначително събитие в истинска сензация. Не забравяйте, че тайната се крие в детайлите.

Дева
Този петък ви очакват доста странни приключения. Не се страхувайте да експериментирате и да преминете някои граници, особено ако знаете, че в събота ще може да разпуснете подобаващо.

Везни
Този петък може да ви срещне с ваш демон от миналото. Вие обаче вече сте се променили и ако се замислите отдавна сте надраснали голяма част от миналото си. Вдигнете гордо глава и продължете напред!

Скорпион
Този петък не забравяйте за свое обещание. Авторитетът ви сега е заложен на карта. Направете тази жертва и ще спечелите много. Вечерта не се прибирайте късно. 

Стрелец
Този ден е много важно да не накарате ваш близък човек да се почувства пренебрегнат. Сега е нужно да излезете от собствените си проблеми, за да се раздадете повече за другите.


Козирог
Петък ще ви поднесе приятна изненада. Напълно сте заслужили почивка на върха, който сте покорили. Имате право да се насладите на гледката отгоре.

Водолей
Днес се опитайте да излезете от рамките на задълженията си. Тях винаги ще ги има, но вие имате нужда от свежа глътка въздух. Тръгнете си по-рано от офиса и си дайте повече време за безцелна разходка навън.

Риби
Нетърпението ви петъка да свърши по-бързо може да създаде илюзия за неговата безкрайност. Примирете, че се и това трябва да мине. Не си правете големи планове за вечерта, за да не останете разочаровани.
 
09.12.2016, 08:05 часа
1136 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha