Внимавайте! Хотелите мамят двойно по празниците

Внимавайте! Хотелите мамят двойно по празниците Предпразнично хотелиерите се надпреварват не само с новогодишните оферти, но и с измамите. Няколко пазарджиклии вече се оплакаха, че за малко да се опарят, вместо да посрещнат на топло 2017-а. Една от разпространените практики в момента е да се качват обяви на сайтовете за почивка, на които е обявена цената за нощувка и куверт и съответно телефон за връзка. Когато се обадиш обаче, разбираш, че има огромно разминаване. 
Търсихме си вила с приятели в един от зимните курорти и видяхме доста изгодно местенце. Обадих се и любезна жена уж ми обясни условията и цената на почивката. Разбрахме се да  се обадя след половин час и да се разберем за капарото, което трябва да изпратя за желаните от нас вили. Каква беше изненадата ми, когато тя ми поиска тройна сума само като предплата. Явно се надяваше, че като няма много свободни места за празниците, ще се съгласим да платим нечовешки суми, оплаква се потърпевша.
Сред най-честите измами са и как изглеждат самите стаи, пише "Марица". Собствениците публикуват снимки, които нямат нищо общо с реалността. Така се озоваваш навръх Нова година на място, което често пъти няма и половината от посочените условия и дори липсва отопление. Хазяите мамят и с местоположението - обещаната гледка към природата се превръща в затънтено място, от което виждаш единствено няколко сухи дървета.
09.12.2016, 09:43 часа
467 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha