"Атлетико" /Лом/ ще участва на турнир за жени в Годеч

"Атлетико" /Лом/ ще участва на турнир за жени в Годеч Полусезона за девойките приключи, но този за женския отбор на "Атлетико" не. На 11.12.2016г. отборът на "Атлетико" /Лом/ ще вземе участие в турнир в Годеч.
Съперници ще бъдат отборите на "Олимпия" /Брусарци/, "Васберк Лейдис" /Берковица/ и "ЛП Суперспорт" /София/. Турнира ще се проведе по системата всеки срещу всеки и се очаква да е изключителен, имайки се предвид, че участник ще е отбор който е в топ 3 на Държавното първенство по футбол за жени на България. 
"Атлетико-Лом" отдавна и има покана за контрола, но тя така и не можа да се състои поради ангажираността и на двата отбора. Сега с нетърпение и радост момичетата ще излязат на терена и освен със приятелите си от "Васберк" и "Олимпия" ще премерят сили с нов опонент! 
Треньора Свободин Колев за съжаление няма да може да изведе отбора, тъй като е на семинар в  Габрово, но за сметка на това помощничката му Теодора Тодорова вместо да облече вратарския екип, ще изведе и ще напътства за първи път женската формация на клуба.
 
09.12.2016, 12:13 часа
1871 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha