Разгеле! "Ботев" /Враца/ победи "Банско" и записа първи 3 точки при Сашо Ангелов

Разгеле! "Ботев" /Враца/ победи "Банско" и записа първи 3 точки при Сашо Ангелов "Ботев" /Враца/ победи "Банско" с 1:3  в среща от 17-ти кръг на Втора лига. Врачани започнаха добре двубоя и след няколко опасни атаки се стигна до изпълнение на корнер за "Ботев". След центрирането Мартин Димов беше най-съобразителен и с глава се разписа за 0:1. В средата на първата част резултатът се покачи на 0:2. Централният нападател на "Ботев" /Враца/ Тодор Чаворски стреля извън наказателното поле и топката се озова в мрежата. Така гостите се прибраха на почивката с преднина от 2 гола.
Втората част отново започва кошмарно на момчетата на Сашо Ангелов. "Банско" се върна в мача само 5 мин. след подновяването на играта с попадение за 1:2. До края на двубоя домакините доминираха на терена, но с добрата игра на вратаря Иван Иванов "Ботев" /Враца/ удържаха на натиска. Отново имаше гол в последните минути в мач на врачани, но този път те го отбелязаха. Тодор Чаворски затвърди победата след изстрел от границата на наказателното поле за 1:3.
Така "Ботев" /Враца/ записа първа победа при Сашо Ангелов след разочароваща серия от 4 загуби и едно равенство в последните си 5 мача.
Врачани излязоха в състав: Иван Иванов, Тодор Гочев, Мартин Димов, Минко Ластарджиев, Иван Пенев, Калоян Цветков, Ивайло Михайлов, Димитър Петков, Деанис Цолев, Георги Пейчев, Тодор Чаворски.
09.12.2016, 16:01 часа
1620 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha