Направи си сама! Специални техники за множествени оргазми

Направи си сама! Специални техники за множествени оргазми Множествените оргазми звучат като нещо невъзможно, непостижимо, защото на повечето жени подобно преживяване не им се е случвало. Е, дами възможно е! Трябва обаче да се постараете повече, а не да очаквате единствено партньорът ви да вземе участие в това начинание. Сексът е не просто приятно изживяване, той е много важен и ценен за здравето на нервната система, сърцето, кръвоносните съдове, срещу стреса, тревожността, депресията. Цялостното емоционално благополучие до голяма степен се дължи на секса. Множествените оргазми носят многократно по-големи ползи за здравето, освен това са и шеметно преживяване. Как да ги постигнете?

Обърнете се към чувствата и мислите си
Преди всичко множествените оргазми са състояние на духа. За да постигне една жена множествено повтарящо се удоволствие, трябва да е емоционално обвързана и в хармония с партньора си. Така сетивата се отварят на по-дълбоко ниво и допускат страстта да изпълни физиката ви.

Накарайте го да забави темпото
За да постигнете множествени оргазми е важно да накарате партньора да забави темпото. Така цялото ви тяло ще се изпълни с очакване. Всяко докосване ще има стократно по-силно усещане и значение. Всяка фибра на тялото ви ще очаква онова, което предстои. Отново голямо влияние върху насладата има съзнанието. Затова просто забавете темпото и се наслаждавайте на телата си.

Позволете му да ви гледа
Повечето мъже изпитват истинско удоволствие да ви гледат, докато изживявате оргазма си. Ето защо са готови на всичко да ви доставят това удоволствие многократно. Някои жени изпитват притеснение да допуснат партньорите им да ги гледат в този момент, дори и преди това. Забравете задръжките. Обичайте тялото си. Позволете му да ви поглези, както той желае. Неусетно ще изживеете оргазъм след оргазъм.

Помогнете му с ръка
Не изпитвайте свян да помогнете на оргазма си с ръка. Ако партньорът ви се чувства засегнат, че допълвате неговата работа със собствените си ръце, обяснете му мотивите. Но надали ще се стигне дотам – повечето мъже се възбуждат от гледката на жена, докосваща интимните си части сама. Така че, давайте смело!

Дишайте
Не забравяйте да дишате дълбоко. Това ще помогне да получите множествени оргазми. С дишането кръвта се насища с повече кислород, което прави преживяването много по-наситено откъм усещания. Неслучайно дишането е основна техника в тантра. Всяко докосване и преживяване според тантра е базирано на правилното дишане.
 
10.12.2016, 13:03 часа
1422 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha