Врачани - най-добри организатори на състезания по ММА в Европа

Врачани - най-добри организатори на състезания по ММА в Европа Врачанинът Христо Илиев и партньорът му Емил Казаковбяха бяха избрани за организатори номер 1 на Европа на състезания по ММА и граплинг. Международната асоциация ISFA FLORIDA - USA провъзгласи след вътрешно гласуване Христо Илиев за най-добрия организатор в Европа. Отделно от това, друг българин - Емил Казаков, беше одобрен за съдия №1 на Европа за 2016 г. Комисията избра с единодушно решение двамата българи за №1 на Стария континент.
Илиев и Казаков организираха през отиващата си година много силни гала вечери, в които се включиха едни от най-добрите бойци на Европа. Двамата са и първите българи, провели европейско първенство по ММА, граплинг и професионална гала вечер по ММА извън България.
През 2016 г. на техни събития са взели участие файтъри от близо 20 държави от Европа. За добрата работа през изминалата година сключиха партньорство с държави като Украйна, Малта и Италия. ISFA заяви, че за добрата работа ще възложи за в бъдеще да организират и световния шампионат. Очаква се надпреварата на планетата да бъде в Бразилия.
„Щастлив съм за това признание. То е огромно и е резултат от усилията ни с моя партньор, за многото безсънни нощи и нерви. Но си заслужава“, коментира Христо Илиев.
12.12.2016, 15:12 часа
1335 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha