Убийте всички токсини и стопете мазнините само за 48 часа с тази магическа напитка

Убийте всички токсини и стопете мазнините само за 48 часа с тази магическа напитка Всеки, който иска да отслабне, знае колко трудно се топят мазнини и колко несигурно е, че постигнатото ще бъде запазено. 48-часов метод премахва токсини и топи мазнини със супер скорост, пише zajenata.bg
Днес ви предлагаме метод, чрез който за кратко време ще отслабнете с 3-4 килограма. Не ви обещаваме, че след като спазите този режим, изгубените килограми няма да се върнат.
Това зависи изцяло от вас. Може да ползвате този метод ако просто желаете да започнете да отслабвате, като след това задължително е необходимо да продължите да пазите диета. Може да приложите този удивителен метод и ако искате да се сбогувате бързо и ефективно с 3-4 килограма, за да облечете любимата си рокля, за да се освободите от натрупаните токсини и да освежите тялото, за да впечатлите старо гадже, или просто за да затворите устата на всички онези, които повтарят като развален грамофон „ти не можеш да отслабнеш, ти не можеш да отслабнеш“.
Препоръчително е да използвате този метод за топене на мазнини по време на отпуска или през почивните дни. Така ще си спестите много неразположения, и най-вече слабостта и постоянното ходене до тоалетната. Напитката, която ще използвате за този метод е много ефективна и полезна, заради наличието на ликопен.
Зеленчуците и семената задействат процеса на почистване. Препоръчва се консумират домати.

Съставки:
300 мл вода
1 чаена лъжичка джинджифил
1 чаена лъжичка чили пипер
1 супена лъжица кленов сироп
2 супени лъжици лимонов сок

 
Инструкции:
В блендер смесете всички съставки, докато стане гладка смес. Вашият сироп е готов. Консумирайте го само вечер, преди да си легнете.
 
Сок за активиране на метаболизма
Съставки:
2 домата
4 скилидки чесън
6 супени лъжици лимонов сок
500 мл вода
кубчета лед


В блендер смесете всички съставки в продължение на 1 минута при максимална скорост. Консумирайте го всеки ден преди закуска.
По време на тези 48 часа трябва да пиете само зелен чай без захар и да хапвате, когато почуствате глад салати от зеленчуци и по една-две лъжички накисната елда, или в краен случай – варен картоф или варено яйце.
Може да ползвате сока за активиране на метаболизма и като заместител на обяда, ако не ви се занимава да правите салата.
13.12.2016, 09:57 часа
940 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha