В Мездра ще гласуват декларация срещу настаняване на бежанци

В Мездра ще гласуват декларация срещу настаняване на бежанци Последното заседание за 2016 година на общинския съвет в Мездра ще се проведе този четвъртък /22 декември/, от 16 часа. Проектът за дневен ред включва 16 точки.
Общинските съветници ще започнат заседанието с актуализация на бюджета на община Мездра за 2016 година, приемане на план-сметките за дейностите по събиране, извозване, обезвреждане в депа и други съоръжения на битови отпадъци и за поддържането на чистотата на териториите за обществено ползване за 2017 година, на анализ на потребностите от подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в общината.
Проектът за дневен ред предвижда обсъждане и даване на съгласие за участие на местната управа като партньор в проектно предложение по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" и договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма "Региони в растеж".
На това заседание ще бъдат обсъдени и приети плановете за дейността на читалищата и културния календар за 2017 година. След това идва ред на няколко рутинни точки за одобрение на подробен устройствен план и предоставяне на земеделски земи от общинския поземлен фонд.
На финала на заседанието ще бъдат разгледани още няколко точки - предложение за включване в бюджета на общината за 2017 година на средства за програма за малки местни инициативи, предложение за създаването на доброволно формирование, докладна записка за приемането на декларация за недопускане на територията на общината на организационни форми за настаняване на бежанци.
20.12.2016, 12:05 часа
569 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha