Каролев: Борисов и днес поддържа връзка с Доган чрез Делян Пеевски

Каролев: Борисов и днес поддържа връзка с Доган чрез Делян Пеевски Сигурен съм, че Борисов поддържа връзка с Доган. И посредник на тази връзка е Делян Пеевски. ДПС винаги подкрепя ГЕРБ в параламента. Имат и общи бизнеси заедно, заяви в коментар пред Нова телевизия икономистът Владимир Каролев.
ГЕРБ ще имат най-много гласове на изборите, ще си повторя баса. Така наречените Патриоти също ще имат повече проценти. Не мисля, че Слави Трифонов ще направи партия", посочи икономистът.
Не бих подценил политическата интуиция на Борисов. Ходът му идва от факта, че цялата политическа действителност в България нямаше яснота какво да се прави, а се караше по инерция. Един водопад се случва на ГЕРБ, но не бързайте да го отписвате, добави Любен Дилов-син.
Каролев коментира и случващото се в БСП и думите на нейния лидер, че Борисов не е политик.: Какво е казала Корнелия Нинова си е нейна работа. Аз пък имам пет лева в джоба. Уважавам я нея много повече от последните лидери и дано да направи реформа в тази партия.
Двамата коментираха и новата партия на Христо Иванов "Да, България". Каролев каза: Вътре има толкова зелено и червено, че не може да си представим. Някои да върнат имотите от заменки и тогава ще говорим. Не може да си корумпиран и да бориш корупцията, каза Каролев.
Всичко е въпрос нна маркетинг и умения, добави Дилов-син.
30.12.2016, 09:48 часа
856 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha