Борисов от епицентъра на бедствието: Повече от това не може да се направи!

Борисов от епицентъра на бедствието: Повече от това не може да се направи! Танкове, влекачи сме докарали, но природата е по-силна от човека. Геройство показаха и влекачите, и пожарникарите в тази ситуация.  Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов, който пристигна в Карнобат, за да се запознае на място с критичната ситуация на АМ „Тракия”.
„Това няма как да бъде избегнато. 120 км. е вятърът. Повече от това не може да се направи. Стотици хора и камиони са на пътя. Всички положиха огромни усилия”, заяви Борисов пред bTV.
Той добави, че на всеки 30 минути се пуска информация за състоянието на пътя. „На 10 места съм спрял да извличаме коли. 20 човека попитах защо са тръгнали в това време. Ама защо трябва аз да те връщам?”, попита той.  
Борисов отново се ядоса на шофьорите на тежки камиони. „Тировете продължават да нахалстват. Не зная каква е тази наглост. Плащат 50 лв. глоба и пак тръгват. И след 1 км. пак ще идем да ги теглим.  Май е по-добре да ги бутаме в полето край пътя”, каза още той. 
"Ще продължим да чистим. Ако може, хората да не пътуват!", каза в заключение Борисов. 
31.12.2016, 13:18 часа
2089 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha