Кметът на Хайредин: Да, аз блъснах жената край Крива Бара

Кметът на Хайредин: Да, аз блъснах жената край Крива Бара Кметът на Хайредин Тодор Алексиев призна, че той е блъснал със своя джип „Чероки“ възрастна жена на пътя между врачанските села Крива Бара и Бутан. При удара 69-годишната пешеходка починала на място. Инцидентът, за който съобщихме по-рано днес, е станал около 18.20 часа снощи. Тогава жената, която е от Крива бара и често се е скитала по пътищата, е изскочила внезапно пред неговия джип, той не е могъл да реагира по никакъв начин и директно я блъснал. Тодор Алексиев направи изявление, за да спре спекулациите около тежкия инцидент:
 „Много съжалявам, но това е реалността – никой не е застрахован от подобно нещо, но нека следствието да си свърши работата. Нелеп инцидент – просто жената излезе внезапно пред колата и нямах време за никаква реакция. Нито съм пил, нито съм карал с превишена скорост. Карах съвсем внимателно, поради състоянието на пътя между Крива Бара и Бутан, разминах се с няколко автомобила, нямаше причина за станалото. Жената просто излезе в тъмното направо пред колата ми и нищо не можех да направя. Нямам един сантиметър спирачен път – тя излезе направо на пътя и ударът беше директен. Нищо не можах да направя. Незабавно сигнализирах на телефон 112 и на началника на РУП-Козлодуй за случилото се, изчаках на мястото на произшествието. Те реагираха веднага, но лошото стана. Бях през цялото време, докато течеше следствието на място, не съм се опитвал да се крия или нещо подобно, така че каквото имам като ангажимент и последствия си ги поемам. Днес се обадих на кмета на Крива Бара, ще поема разноските по погребението на жената и всичко, каквото е нужно. Съжалявам много и поднасям искрените си съболезнования на близките на починалата“, заяви Алексиев.
По случая е образувано досъдебно производство.
31.12.2016, 14:47 часа
16382 12
Коментари

ICO

28.05.2017, 18:30 часа
kakvo stana s ubieca na vazrastnata jena , za6to njama informacija , ami do kolkoto se 4uva ne bil toi nekakvi drugi bili , kmete , kmete ako e taka prokalnat 6te bade6 do 9 -to koleno da znae6 ne vsi4ko se kopuva s pari ,vlast i pozicija ,

to6i

28.05.2017, 18:30 часа
tozi kmet e bil pijan kakto vinagi , i za6to kato e udaril i imratvil jenata s 80 km izvikal e Policijata ot Hairedin i Kozlodui ta tja Policijta e na Kmeta ,a kakvo raboti negovata sapruga , mislja 4e e sadija , ili advokat vse e edno , golemi vraski ima toi , otricatelna proba za alkohol , i za6to se raz4uva 4ak na drugija den , ami za da izreznee

Текьи

28.05.2017, 18:30 часа
"Ей 01.01.2017, 23:33 часа 1 5 Кметът е пич. Случва се. Тази жена, бог да я прости, се е отървала, но въпреки, че може да прозвучи цинично си е луда. А Алексиев е български кмет, работодател и достоен човек." ????? Кмета ще е достоен човек ако върне откраднатата с измама земя!!!! А иначе тази жена наистина не е била в ред. Ама и не е пречела на никого . И си ходи така по пътищата от 40 години И НИКОЙ НЕ Я Е СГАЗИЛ ДО СЕГА. А ТТ е такъв шофьор , че който го познава знае , че след като изпотроши маса коли , беше въпрос на време и нещо подобно да се случи. Лошо стечение на обстоятелствата. И за двамата. Явно няма да му е леко. Ама и съдебната система е виновна. Ако беше го вкарала в затвора за другите му деяния, сега нямаше да му тежи на съвестта един живот.

!

28.05.2017, 18:30 часа
Искрено съжалявам за смъртта на жената.Но искам да кажа,че пешеходците се движат все едно бог ги пази.Никой не е застрахован от нищо.Случвало се е иззад ъгъла на улицата да се движи бабичка едва-едва.Ами ако е лош пътя,как да спре водача?Кога пешеходците ще се научат да се движат както трябва?

Ей

28.05.2017, 18:30 часа
Кметът е пич. Случва се. Тази жена, бог да я прости, се е отървала, но въпреки, че може да прозвучи цинично си е луда. А Алексиев е български кмет, работодател и достоен човек.

Bobi

28.05.2017, 18:30 часа
какво ли щте прават , щте го дууухат,,,,,,,,,,,

ICO

28.05.2017, 18:30 часа
a sega da vidim nekoi ot doverenite mu selski podlogi / kmetove i namesnici / kvo 6e pravat bez za6tita

Дедо

28.05.2017, 18:30 часа
Не го е направил нарочно това е безспорно! Но е пък е нарочно изсичането на гората , и кражбата на 300 декара общинска земя, и купуването на гласове за ДПС.

Баба

28.05.2017, 18:30 часа
С нормална скорост я е влачил поне 80 метра !!!!!!!!!! Всички които ще се опитат да манипулират разследването да знаят - Бог гледа!

А

28.05.2017, 18:30 часа
Който познава кмета знае колко пие,така че това с пробите е несериозно!Случилото се е било въпрос на време и малшанс за кмета!Оставете органите да си свършат работа!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha