18-годишна стана фотомодел на 2016 година във Враца /снимки/

18-годишна стана фотомодел на 2016 година във Враца /снимки/ За четвърта поредна година Враца бе домакин на конкурса „Фотомодел на Ivaylo Petrov Photography на годината". В него взеха участие 39 красавици, снимали професионални фотосесии през изминалата 2016 г.
След оспорвано гласуване на официалната фен страница във fасebook до втория етап на конкурса бяха допуснати 16 фотомодели, събрали най-много харесвания и споделяния на снимките си съгласно регламента на конкурса. Церемонията по награждаването се състоя на 30 декември в Студио 1 на фотографа Ивайло Петров, а от 16-те финалистки в конкурса, многоуважаемото жури избра Михаела Иванова от Мездра за победителка.
18-годишната Михаела бе наградена от настоящата "Мис Вселена България 2016" Виолина Анчева с корона и получи голямата награда - бижу от естествени кристали Swarovski, както и почетна грамота и талон за професионална фото сесия на стойност 200 лв, която й беше връчена от Александра Цветокова, също член на журито.
От името на Габриела Илиева - стилист в модна къща “Per Те by Krizi“, бяха връчени две награди - фото екскурзия в Тоскана, Италия, всяка на стойност 200 euro и заснемане на цикъл от фотосесии с Ivaylo Petrov Photography на Михаела Иванова и Николета Тодорова.
Победителката в конкурса Михаела Иванова ще изгрее още и със своя снимка на страница 3 като "Момиче на времето" на вестник "България днес". Журито на конкурса включваше 12 члена, сред които Жу Шоигън - главен моден дизайнер и собственик на италианската модна къща "Per Те by Krizia”- Milano, Добромир Добрев – заместник-главен спортен редактор на националния ежедневник "България днес" и Полин Александрова основател и собственик на модната марка "AleksAndrova".
След церемонията по награждаването се проведе празнична томбола с предметни награди за всички присъстващи и коктейл-парти в чест на новия "Фотомодел на годината".
03.01.2017, 15:14 часа
4640 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha