Гаджетата най-често провалят януарската алкохолна диета

Гаджетата най-често провалят януарската алкохолна диета Близо една трета от британките се оплакват, че партньорът им е най-честата причина за провала на набелязаната от тях януарска алкохолна диета и без него те биха пили много по-малко, пише БТА, позовавайки се на в. "Дейли мейл".Таблоидът публикува проучване на организацията Дринкауер, обхванало 2000 поданици на Нейно Величество. 16 процента от представителите на силния пол във Великобритания пък се оплакват от благоверните, че заради тях не могат да прекъснат пиенето през месец януари и да се отдадат на прочистваща трезвеност.
Една трета от анкетираните мъже доверили, че насърчават своите половинки да изпият по едно питие допълнително, въпреки че достатъчно са пили. При дамите на подобни практики се отдавали едва 15 процента от респондентките.
Организацията Дринкауер проповядва британците да се отнасят отговорно към проблемите със злоупотребата с алкохол и през месец януари драстично да ограничат пиенето.
Проучването установило също, че 40 процента от мъжете и 15 процента от жените във Великобритания са превишили препоръчаните от здравните власти норми за консумация на алкохол по празниците.
05.01.2017, 09:48 часа
464 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha