Хороскопът за 10 януари

Хороскопът за 10 януари Овен
В този студен ден нещата, които ще могат да ви стоплят никак няма да са малко. Самите вие едва ли ще може да произведете необходимото количество топлина, така че не се дърпайте от изгодни предложения.

Телец
Денят може да ви донесе лека досада. Колкото повече се дърпате, толкова по-искани ще бъдете, обаче, нали знаете. Може пък да се замислите дали пък не си заслужава да отстъпите малко.

Близнаци
Времето навън няма да повлияе на настроението ви – напротив. Докато останалите замръзват вие ще сте тези, които ще стоплят атмосферата. Това ще ви донесе доста дивиденти най-вече в личен план.

Рак
Бъдете готови за един много динамичен ден, в който пред вас ще се отворят нови хоризонти. С нови задължения и отговорности, които просто няма да може да отложите или откажете.

Лъв
Денят ще ви постави пред морален избор. Не бързайте да съдите емоционално. Необходимо е да се поставите на мястото на по-слабата страна. Не правете другиму това, което не искате да се случи на вас.

Дева
Денят ще ви предостави доста варианти за приятно изкарване на деня. Дори в работно време ще може да си вземете почивки, в които да обърнете внимание на не толкова сериозната част от нещата.

Везни
Денят ще ви представи нов човек. За необвързаните представители на знака това може да е началото на нещо ново. Останете здраво стъпили на земята и не нападайте веднага. В работата може да ви възложат чужди отговорности.

Скорпион
Денят ще е пренаситен от добри новини. Толкова много, че ще им загубите бройката. Помнете, че такива дни са рядкост, за това ще ви се наложи да си припомняте нещата по –често през следващите дни.

Стрелец
Напоследък забравяте нещо. Не че е фатално, но после може да се чудите защо нещата не се получават така, както сте ги планирали. Бъдете толерантни към другите, ако очаквате същото за себе си.

Козирог
Денят ще ви върне назад във времето и малко ще ви засрами. Не сте могли да забравите ваша не много сериозна постъпка. Не може да върнете времето назад, но може да компенсирате с поведение.

Водолей
Денят ще ви накара да забравите всичко лошо на тоя свят. Така обаче рискувате да постъпите прекалено доброволчески в неща, които не изискват подобен подход. Опитайте се да бъдете малко по-лоши.

Риби
Че сте такива каквито сте - така е. Това обаче не означава, че няма да е лошо да помислите за усъвършенстване в някои сфери, където за развитието ви има още какво да се желае.

 
10.01.2017, 08:12 часа
1149 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha