Проучване установи! Мъжете харесват най-много тези гърди

Проучване установи! Мъжете харесват най-много тези гърди Когато става въпрос за гърди, всеки мъж си има лични предпочитания. Някои обичат големи, докато други са фенове на по-малките, смятайки че трябва да могат да се побират в едната им ръка. Нормално е, че мъжете имат различия, когато става въпрос какво прави едни гърди най-атрактивни, съобщава "Ай Уомън". В крайна сметка, те са като снежинките - няма две еднакви.
Но (винаги съществува едно "но") науката е открила, че има един тип гърди, които мъжете предпочитат пред всички останали. И може би не е това, което си мислите. Да, има доказателства, че те си падат по по-големи бюстове (също и по-бедра), тъй като те са индикатори за висока фертилност. Но се оказва, че не само размерът има значение, тъй като мачовците предпочитат перфектно кръгли гърди.
В изследване, проведено в Прага, на мъже са им били показани серия от снимки на жени, като са били помолени да коментират тези, които смятат за най-атрактивни. В крайна сметка дамите с по-кръгли гърди (независимо от техния размер) получили най-много точки.
Учените мислят, че знаят защо. Както вече казахме, големите гърди се смятат, че принадлежат на по-плодовити жени. Оказва се, че кръглите също. Формата на бюста се променя с възрастта, особено след раждане и кърмене. По-стегнатите и кръгли гърди показват, че жената е по-млада, а също така и по-фертилна.
Науката може да казва едно нещо, но сме сигурни, че малко мъже биха останали разочаровани при гледката на гърди, дори да не са с идеална форма.
10.01.2017, 13:18 часа
3765 1
Коментари

Игошибанадълбоко

28.05.2017, 18:30 часа
Бе да има така по закръглен деферинциал,па другото как дойде!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha