До 2 бона глоба за опасни висулки във Враца

До 2 бона глоба за опасни висулки във Враца Във връзка с усложнената зимна обстановка, кметът на Враца Калин Каменов разпореди на стопаните да премахват ледените висулки и надвисналия сняг от покривите си. 
Действия по почистване на прилежащите тротоари, подходи към сградите, пешеходни зони, стълбища и площадки и безопасно премахване на висулките от лед трябва да предприемат всички ръководители на държавни и общински ведомства, фирми и собственици на търговски обекти, а гражданите – около домовете и жилищните кооперации. 
С цел осигуряване на безпрепятствена работа на снегопочистващата техника се ограничава и паркирането на МПС на пътната и улична мрежа на територията на община Враца.
Лицата, които не са изпълнили посочените в документа задължения, ще бъдат санкционирани съгласно наредбата за поддържане и опазване на чистотата и управление на отпадъците на територията на община Враца. Глобите са в размер от 150 до 500 лева за физически лица и от 700 до 2 000 лева за юридически лица. 
11.01.2017, 13:34 часа
801 1
Коментари

Димитров

28.05.2017, 18:30 часа
А ние кого трябва да глобим за непочистените улици. Не може да се придвижи пеша човек в града, да не говорим за трудноподвижните хора - за които е невъзможно, но понякога належащо излизането.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha