Невероятно откритие в гората на Босна! Намериха перфектна сфера

Невероятно откритие в гората на Босна! Намериха перфектна сфера През последните дни едно изумително откритие плени вниманието на учени и изследователи, пише bradvd.bg.
Близо до град Завидовичи в Босна и Херцеговина, туристи в гората са се натъкнали на историческа находка – гигантска каменна сфера с перфектни пропорции.
Според археолозите тя може да се окаже най-голямата и стара сфера в Европа, издълбана от човешка ръка, а нейният произход и предназначение остават абсолютна мистерия.
Мистериозната каменна сфера е с диаметър от около 3 метра и тежи близо 35 тона. Произходът й все още не е известен, въпреки че се предполага, че е на хилядолетия.
Сферата е привлякла вниманието на известния археолог Семир Османагич, известен като босненския Индиана Джоунс.
Ученият нашумя с откритието на гигантските босненски пирамиди, от които се улавят странни вибрации.
Според Османагич, последното откритие е поредното доказателство, че тези земи са обитавани от древна извънземна цивилизация.
Сферата е толкова перфектна, че не би могла да бъде издялана от човешка ръка, единствено от машина. Нейният размер е колосален, преместването и би било невъзможно от човеци с примитивни технологии.
Според Османагич сферата е енергиен елемент, който заедно с редица други променят вибрациите в целия район.
Още по-изумително е, че от сферата е засечен високочестотен шум, подобен на този, засечен в босненските пирамиди. Единственото обяснение за подобни показатели би бил работещ реактор!
Османагич твърди, че целия район е бил осеян с изумителни археологични находки, които пренаписват историята на човечеството, но повечето от тях са плячкосани от иманяри!
11.01.2017, 16:33 часа
3214 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha