Ред кадрови проблеми за "Кариана" и "Монтана" преди контролата утре

Ред кадрови проблеми за "Кариана" и "Монтана" преди контролата утре Новото попълнение на "Кариана" /Ерден/ Милен Лефтеров пропуска първата контрола на отбора утре. Крилото има проблеми с аддукторите. Нападателят Румен Рангелов също няма да вземе участие. Рангелов все още не е готов за игра с топка и продължава да се възстановява от операция на минискус. Заради лошите метеорологични условия треньорът Георги Владимиров няма да рискува с двамата. Друг нов в тима от Ерден, централният защитник Николай Дичев се присъедини към отбора. Бранителят бе болен и пропусна старта на подготовката.
Централният защитник на "Монтана" Бамба пък получи възпаление на ахилеса. Французинът се опита да тренира, но болките му са силни и бе оставен да почива. Заради грип контролната среща с "Кариана" утре пропускат словенецът Марко Яколич, Иво Малинов и Александър Веселинов. Вратарят Колин Брокс и крилото Андреас Васев са излекувани.
Контролната среща между "Кариана" и "Монтана", е утре от 13 часа. Домакините полагат всички усилия, за да изчистят снега от терена с изкуствена настилка в Ерден.
12.01.2017, 14:45 часа
1108 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha