Дневен хороскоп за 13 януари

Дневен хороскоп за 13 януари Овен
Ако сте си наумили да постигнете това, което сте решили на всяка цена, то половинката ви вероятно няма да е много доволна. Не се опитвайте да играете нечестно, защото резултата няма да е дълготраен.

Телец
Днес може да я карате по-лежерно. В живота не всичко е сериозно. Смейте се, забавлявайте се говорете и правете глупости – позволено ви е!

Близнаци
През този ден внимавайте да не нараните някого, особено ако това е половинката ви. Думите или действията ви ще се помнят дълго и може да нанесат сериозна вреда на връзката ви. Опитайте се да си представите, че това, което правите го правите на себе си.

Рак
Развитието на събитията днес ще зависи от висшестоящите. За вас ще е най-добре да направите всичко по силите си, за да се представите в най-добрата си светлина. От това до голяма степен ще зависи атмосферата в дома.

Лъв
Това е ден на неочакваните неща. Не заявявайте намеренията от рано, тъй като само след час може да се сте на друга вълна. Денят не е подходящ за вложения на пари. Заложете на високата работна активност.

Дева
Денят ще ви дари с щастлива разплата за отдава свършено добро дело от ваша страна. Може и да не се сетите кое е било то, но това няма никакво значение. Насладете се на придобивката си.

Везни
Денят може да ви въведе в заблуждения, при това вашите собствени. Действате предимно въз основа на представите си, които имат много малко общо с реалността. Тя пък не е чак толкова скучна, че да се опитвате да я променяте непрекъснато.

Скорпион
Днес е добре да вървите по вече добре утъпкани пътища. Нека енергията ви бъде съсредоточена върху рутинната дейност. Не експериментирайте и не търсете сметка за това, че сте се чувствали засегнати.

Стрелец
Това, в което ще ви върви днес е дисциплината. Всички непланирани и изненадващи действия ще бъдат напълно неуместни. Не е ден и за разчистване било то в буквален или преносен смисъл.

Козирог
Агресивността днес няма да бъде уместна, независимо в коя сфера ще я прилагате. Бъдете мили, и то много. Изобщо всичко хубаво, което ще направите днес трябва да е в повече.

Водолей
През този ден не се изкушавайте от лесните начини. Такива почти няма. Всичко е плод на труда и усилията. За печалба от тотото ще трябва да почакате, а най-добре не залагайте на този вариант.

Риби
Желанията ви днес може да бъдат прекалено странни. Не се учудвайте ако получите препоръки относно поведението си. Всичко ще отмине, така че няма защо да се чувствате неудобно. Повикайте на помощ музиката.

 
13.01.2017, 08:10 часа
973 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha