Хроники от Северозапада! Откраднаха за булка 14-годишно момиче от Врачанско

Хроники от Северозапада! Откраднаха за булка 14-годишно момиче от Врачанско Случка, достойна за сапунен сериал, се е разиграла в Монтанско вчера, научи BulNews.bg. Полицията била вдигната накрак по сигнал за отвлечено 14-годишно момиче от врачанско село. След разследване станало ясно, че девойката е открадната за булка.
Сигнал за случая е подаден малко реди 20 часа вчера от 37-годишната Олга К. от криводолското село Главаци. Жената подала молба в монтанската полиция за издирване на 14-годишната й дъщеря, която била в неизвестност от 9 часа сутринта същия ден.
Момичето живее с майка си, втория си баща и природения си брат в Главаци. За дългата зимна ваканция обаче тя отишла да посети баща си, баба си и дядото си в село Крива бара, община Брусарци. Девойката прекарала там цял месец и изглежда хванала окото на някой местен Ромео. Той решил да си я вземе за невеста по старомодния начин, като я открадне. Така девойката била откарана в село Долно Белотинци и отведена в дома на бъдещия младоженец.
След разследване служителите на реда хванали следите на отвлечената девойка и разкрили къде е отведена. Към 21 часа момичето е открито в центъра на селото в добро физическо и психическо състояние. То е предадено на родителите си. 
13.01.2017, 08:35 часа
7576 1
Коментари

Уверен

28.05.2017, 18:30 часа
Ей сега Прокуратурата ще стовари цялата строгост на Закона над циганските фамилии, та никой повече не ще посмее да се жени на 13 и да ражда на 14г.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha