Карлово в шок - втори гимназист се беси на дърво от любовна мъка

Карлово в шок - втори гимназист се беси на дърво от любовна мъка Десетокласник от Карлово сложи край на живота си заради любовна мъка. Градът на Левски е в шок от трагедията, тъй като това е втори подобен случай.
17-годишният Станимир Петров бил намерен увиснал на дърво в Апостоловата гора. Според полицията той се е самоубил заради любовна драма. Преди да бъде открито тялото му, майката на момчето Милена го обявила за общодържавно издирване. Тя се притеснила, че синът й не се е прибрал от училище, което не било типично за него. Младежът учил в Сопот. Приятелите му го определят като изключително отговорен. Липсата му обаче силно разтревожила майка му и тя подала сигнал на 11 януари, че синът й го няма. Тялото му било забелязано от случайни минувачи в Апостоловата гора в Карлово. Младежът оставил и предсмъртно писмо, в което казва, че не намира смисъл да живее, защото се разделил с приятелката си. За него тя била любовта на живота. Станимир се извинил в предсмъртните редове на близките си за фаталното решение. В кръвта му не са открити следи от наркотици и алкохол.
Десетокласникът бил безпаметно влюбен приятелката си. В своя фейсбук профил на 29 декември той е написал, че "се чувства влюбен" и е публикувал снимка как целува гаджето си. Месец преди да сложи край на живота си, Станимир е написал, че е обвързан със същата девойка. Техни приятели са ги поздравили за решението им да са заедно.
Това е втора подобна трагедия с ученик от Карлово. Точно на Ивановден през 2014 г. на улично дърво се обеси гимназистът Христо Бакалов. Той се появил пиян в жилището на приятелката си, която го изгонила. Отчаян, младежът метнал примка на дърво на ул. "Юмрукчан" и увиснал.
13.01.2017, 13:47 часа
1818 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha