Пиян зет наби тъща и полицай, арестуваха го

Пиян зет наби тъща и полицай, арестуваха го Служители на реда задържаха 41-годишен пловдивчанин, който ще бъде съден по бързото производство, съобщиха от МВР. В петък около 21,40 часа мъжът се напил и се нахвърлил върху съпругата си, пише "24 часа".
Действието се разиграло в семейното жилище в кв. „Тракия”. В това време 60-годишната тъща се втурнала да отървава дъщеря си от юмруците на мъжа й, но зетят излял агресията си върху нея. Той й имал зъб от минали години и сега решил да й отмъсти за всичко, което му е причинила в семейството. Озверелият мъж за миг оставил тъщата и се насочил към съпругата си. В това време възрастната жена се възползвала и подала сигнал на тел. 112.
Пристигналите незабавно служители на реда били посрещнати от агресивния с ругатни от пияния пловдивчанин. Той се нахвърлил срещу полицаите с обиди и заплахи, като нанесъл удари по единия от служителите и скъсал пагон на униформата му.  Мъжът е отведен за едно денонощие в районното управление. След доклад на случая в районната прокуратура, срещу него е образувано бързо производство и сега ще отговаря за хулиганска проява.
14.01.2017, 13:17 часа
1538 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha