Отложиха с три дни началото на подготовката на "Бдин"

Отложиха с три дни началото на подготовката на "Бдин" "Бдин" /Видин/ все още няма старши треньор, с когото да започне подготовка за пролетния полусезон на Северозападната Трета лига. Водени са разговори с няколко специалисти, но все още преговорите не са постигнали резултат, това каза председателят на Управителния съвет на видинския клуб Павел Петров. По програма подготовката трябваше да започне утре, 16 януари. От ръководството на видинския футболен клуб обясниха, че стартът е отложена за сряда, 18 януари, от 15 часа на стадион "Георги Бенковски". 
"Ще има и нови имена в отбора, никой от настоящите футболисти не е изявил желание да напусне, а до утре вечер трябва да бъдат финализирани преговорите с новия старши-треньор на клуба.", каза Павел Петров
До неприятната ситуация се стигна след като досегашният старши треньорът на "Бдин" /Видин/ Роберт Петров обяви, че започва подготовка с елитния "Локомотив" /Пловдив/. 38-годишният македонец бе играещ треньор на видинчани през есенния полусезон в първенството на Северозападната Трета футболна лига. 
15.01.2017, 20:42 часа
776 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha