Див екшън в Северозапада! Мъж наби жена си и нарита полицай

Див екшън в Северозапада! Мъж наби жена си и нарита полицай Поредна грозна екшън сцена се е разиграла в дивия Северозапад през уикенда. Мъж е набил жена си, след което наритал полицейски служител, опитал се да го озапти, съобщиха от полицията.
Случката е от ранните сутрешни часове в неделя. Малко преди 5 часа на телефона за спешни повиквания 112 е получен сигнал за възникнал битов скандал в монтанския жилищен комплекс „Изгрев”. Жена с инициали В.Е. подала оплакване, че била жестоко пребита от съпруга си.
На място са изпратени служители на група "Охрана на обществения ред" към районното полицейско управление. Те открили в жилището жената с видими следи от насилие. Съпругът й В.Й. /51 г./ посрещнал силно разгневен ченгетата. Той веднага започнал да сипе обиди и псувни по техен адрес и да им отправя заплахи. Разбеснелият се съпруг обаче не спрял до тук и дори скочил на бой на служителите на реда. Мъжът успял да ритне с крак единия униформен в областта на лявото бедро.
В крайна сметка насилникът се оказал със щракнати белезници. Полицаите го тикнали в ареста за следващите 24 часа. По случая е образувано бързо производство.
16.01.2017, 10:53 часа
12111 3
Коментари

до:в панделата

28.05.2017, 18:30 часа
Амън от професори като теб дето не знаят за какво изобщо става на въпрос,но в интернет ковът закони!!!

в панделата

28.05.2017, 18:30 часа
Изрод който удари екип на спешна помощ или полицай трябва по бързата процедура в затвора за поне 5 год.

dddddddddddddd

28.05.2017, 18:30 часа
Преди това е ял малко бой, ма в такава държава живеем за съжаление............................................
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha