"Локомотив" /Мездра/ стартира зимната подготовка през февруари

"Локомотив" /Мездра/ стартира зимната подготовка през февруари В началото на следващия месец ще стартира зимната подготовка на новака във Врачанската "А" ОФГ "Локомотив" /Мездра/. „Ако атмосферните условия позволят, сме готови да започнем тренировки още от 1 февруари", информира в аванс старши треньорът на отбора Иван Георигев-Саки и допълни: "Все още изчакваме да поомекне времето, което ще позволи да бъде изчистен от снега изкуствения терен на градския стадион, за да може да водим нормален тренировъчен процес". 
Подготовката на мездренските железничари ще протече изцяло при домашни условия. Планирани са поне 4-5 контролни срещи, като на този етап са уговорени проверки със седмия на полусезона в Б ОФГ - Монтана "Партизан" /Доктор Йосифово/ и с отбор от А ОФГ - Плевен. От миналогодишния състав няма напускащи състезатели. Вече е ясно и първото ново попълнение през зимната пауза - това е 23-годишният офанзивен футболист Брайан Стоянов. Спортно-техническото ръководство на клуба води преговори за привличането на още един атакуващ халф и на дефанзивен полузащитник. Междувременно тази сряда ще се проведе заседание на Областният съвет на БФС, на което ще се реши кога ще бъде подновено първенството във врачанската четвърта дивизия. Най-вероятно това ще стане на 18/19 март или една седмица по-късно. На заседанието ще бъде представен и новият председател на Областния съвет на БФС Милен Бельов, който ще встъпи в длъжност от 1 февруари, съобщи досегашният ръководител на футбола в региона Цветан Патеров, който ще остане технически сътрудник в централата. 
В класирането на полусезона "Локо" /Мездра/ заема втора позиция в"А" ОФГ Враца с актив от 31 точки и голова разлика 39:12. Едноличен лидер в подреждането е тимът на "Манастирище" с 37 т. В първия пролетен кръг червено-черните приемат у дома лидера "Манастирище". 
16.01.2017, 14:03 часа
601 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha