Съдът в Пловдив отстрани кмет на ГЕРБ! Има ли надежда за врачани?

Съдът в Пловдив отстрани кмет на ГЕРБ! Има ли надежда за врачани? Късно снощи Окръжният съд в Пловдив отстрани от длъжност кмета на Пловдив Иван Тотев, който е обвинен за злоупотреби около изграждането на зоопарк в града. Междувременно от Патриотичния фронт заявиха, че има сериозни нарушения на Закона за обществените поръчки, допуснати от градоначалника от ГЕРБ при изграждането на спортна зала "Колодрума".
Има ли надежда за изстрадалите хора край Балкана, че това може да се случи и във Враца? Случайно или не, но точно вчера кметът на Враца Калин Каменов обяви, че предстои да се построи спортна зала в града, като се очаква новата придобивка да струва между 5 и 8 милиона лева. Градоначалникът заяви, че ще се търси финансиране по всички европейски програми, но се надявал и на държавна и инвеститорска помощ, каквато била оказана на Русе.
Във всичките градове, където управляват кметове на ГЕРБ и се построиха спортни зали, има подозрения за откраднати пари при изграждането им. И във всичките градове по време на строителството им първоначалната цена бе повишавана с милиони левове. Няма гаранция, че и във Враца това няма да се случи. Нищо чудно истинската цел за мерака да се строи подобно съоръжение в града е бързото забогатяване на някой функционер от партията на Бойко Борисов и вероятното пълнене на някоя черна каса в столицата.
Хубавото е, че във врачанската прокуратура работят доблестни магистрати, които знаят какво да направят при получаването на сигнал за корупционни практики. Така че на врачани им остава да изчакат още малко и може би след това ще настъпи дългоочакваната промяна в управлението на любимия им град.
17.01.2017, 09:49 часа
6939 13
Коментари

Отговор

28.05.2017, 18:30 часа
Който и ще да е Нисторов...

Съобщение

28.05.2017, 18:30 часа
Име = НИСТОРОВ

kmet4eto slu6a i obi4a golemite

28.05.2017, 18:30 часа
kmeto 4e zeme malko ima drugi aiduci ot MS I ...

До сВЕТОСЛАВ ЦИГАНЧЕТО

28.05.2017, 18:30 часа
Абе, вие там в маалата, че сте тъпи- тъпи сте! Че сте прости- прости сте! Ама що така лъжете? Предложение: Да се спрат помощите на всички крастави мангали!

Име

28.05.2017, 18:30 часа
Циганов, естествено е кмета да не се трогне от протестите на Иван Лесурата. Кой го измами? Водстрой, доведени от Криводолския боклук. Ама така става като правиш далаверки с по-ербап от тебе, начукват ти го. Сам си е виновен

Анонимен

28.05.2017, 18:30 часа
От Кольо Криводолски ще стане Кольо Централен Софийски

Име

28.05.2017, 18:30 часа
Хах, значи за Кольо трябва да очакваме смъртна присъда :D

сВЕТОСЛАВ ЦИНГОВ

28.05.2017, 18:30 часа
Изглежда в тия спортни обекти и водни цикли има голяма далавера.Затова и нашия се е ориентирал натам.А ето и самите факти как се крадат европейски пари,впрочем сега те са европейски,но утре ще са наши защото ние ще ги връщаме.Стадион в ДРАГОМАН-изградени трибуни,съблекални и информационен център.Няма го игрището-парите откраднати.Кмета е Андрей Иванов от ГЕРБ.Стадион в ШАБЛА - също изградени трибуни и съблекални.Игрището го няма-парите също са откраднати.Кмета е Мариян Жечев отГЕРБ.Водния цикъл на Силистра-измамени 16 фирми с около 2 млн.лв.от цялата страна.Кмета е Юлиян Найденов от ГЕРБ.Водния цикъл на Хисаря- отново измамени фирми с около 1 млн.лв.По БНТ показаха кактози,който е измамил фирмите живее на семейни начала с кметицата,която се казва Пенка Ганева от ГЕРБ. Идваме във Враца.Тук също при изграждането на водния цикъл има измамени,те протестираха но,това въобще на трогна кмета Калин Каменов също от ГЕРБ.Нека сега някой да ме обори,че не съм прав и че това не е ГЕРБАДЖИЙСКА мафия.

Консртуктор

28.05.2017, 18:30 часа
Владо Мастичката, готинките и консултнта с него ще си тръгнат. Скоро.

бай хуй

28.05.2017, 18:30 часа
тоя боклук трябва да го махнат напълни общината с изклесяци от Благоевград
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha