Мастър шеф! Какво подобрява вкуса и мириса на семенната течност?

Мастър шеф! Какво подобрява вкуса и мириса на семенната течност? Правенето на любов е емоция и отдаденост. Но любовта има вкус, който може да бъде добър или не чак толкова. И колкото и странно да ви звучи, това как ухаем, какъв вкус и мирис има вагината или семенната течност зависи до голяма степен от това какви храни и напитки консумираме. Следващите редове ще ви разкрият малко повече за това, как да подобрите вкуса на спермата.

Повече вода
Водата е от съществено значение за редица процеси в организма. Благодарение на нея успяваме да елиминираме голяма част от токсините в организма. Семенната течност съдържа предимно вода, така че, ако искате партньорът ви да подобри вкуса ѝ, подсещайте го да приема достатъчно количество на ден.

Пресни зеленчуци
Храната, която консумираме се отразява на това как изглеждаме, как ухаем. Храната и напитките са определящи дори за миризмата на изпражненията и урината. Консумацията на преработени и мазни храни, логично би повлияла и на вкуса и мириса на спермата. Предполага се, че семенната течност на вегетарианците има по-приятен вкус и мирис. Ето защо, ако искате и половинката ви да харесва вкуса ѝ, добавете повече пресни зеленчуци към дневното си меню, като избягвате аспержите, зелето и карфиола.

Сладки плодове
За сладките плодове като банан, ягоди, ананас, както и подправките ванилия, канела и храни, които наричаме сладки лакомства, се предполага, че могат да направят вкуса на спермата по-сладък, а уханието ѝ по-приятно.
Освен това плодовете са богати на витамини и минерали важни за поддържането на добро сексуално здраве, а канелата и ванилията са смятани за естествени афродизиаци.

Избягвайте млечните продукти
Въпреки че те имат много ползи за здравето, млечните продукти могат да направят странен и дори неприятен вкуса и мириса на спермата. Затова преди любовна среща избягвайте консумацията им.

Пийте сок от червена боровинка
Червените боровинки са много полезни и важни за женското и мъжко сексуално здраве. Те спомагат за балансирането на нивата на рН, които са важни за вкуса и мириса на семенната течност.

Избягвайте кофеина
Ако консумирате твърде много кофеинови напитки, не очаквайте вкуса на спермата ви да е приятен за половинката. Имайте предвид, че вкусът на спермата е леко солен, а кофеиновите напитки няма да го направят по-сладък. По-скоро ще бъде горчив и неприятен. Това важи и за консумацията на алкохолни напитки.

Избягвайте червеното месо
Смята се, че червеното месо допринася вкусът на спермата да става по-солен. Вместо това хапвайте риба. Тя е богата на есенциални мастни киселини и може да подобри вкуса на семенната течност.
 
17.01.2017, 13:23 часа
3236 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha