Клиент засне мишка на рафт с хранителни продукти в столичен хипермаркет /видео/

Клиент засне мишка на рафт с хранителни продукти в столичен хипермаркет /видео/ Клиент забеляза мишка на рафт с хранителни продукти в магазин от голяма търговска верига в столичния квартал "Надежда" и я засне. Видеото взриви социалните мрежи, а потребителите се питат - спазва ли въобще хипермаркетът хигиенните изисквания.
„Просто се спряхме на витрината, която е за млечни продукти и забелязахме мишленце. Тя се намираше сред продуктите и също влизаше долу, където има ламаринка”, обяснява Мартина, която е едно от клиентките, забелязала гризача. Видеото в социалните мрежи забелязаха и от Българската агенция по безопасност на храните.
„Извършени са проверки както в складовите помещения, така и в търговската част и хладилните съоръжения. Заложени са примамки за гризачи, където според клипчето е видяна малката мишчица”, твърди д-р Силвия Каменова от БАБХ.
На хипермаркета е съставен констативен протокол, а от Агенцията уточниха, че неведнъж са правили проверка в конкретния магазин.
От хипермаркета увериха, че специализирана фирма за борба с вредители редовно извършва дезинфекция на обектите. Такава е направена и след подадения сигнал.


 
18.01.2017, 10:35 часа
1208 1
Коментари

Niki

28.05.2017, 18:30 часа
Това е кауфланд познава се по табелите и външната обшивка на зградата
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha