Ударно следят за нарушения на реда в Роман

Ударно следят за нарушения на реда в Роман Полицията ударно следи за нарушения на обществения ред в Роман, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера за времето от 9 до 17 часа е проведена специализирана полицейска операция. Тя е била с цел повишаване чувството за сигурност на гражданите и противодействие на битовата престъпност.Ченгетата са следели за установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около увеселителни питейни заведения и наличие на стоки без акцизен бандерол. Вземани са мерки за кражби на животни от частни домове и срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са  37 души, 7 коли и 4 питейни заведения. Установени са 5 нарушения, за които са съставени 5 акта по  Закона за българските лични документи, 2 пътни акта и 1 фиш.
18.01.2017, 11:16 часа
568 1
Коментари

Василева

28.05.2017, 18:30 часа
Много ми е интересно, как е имало акция за противодействие и полицайте са следели за установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около увеселителни питейни заведения ,тъй като ИДПС е в отпуск ,а МКБППМН -община Роман не е информирана за това,тъй като член от Местната Комисия за борба срещу противообществените прояви към общината би трябвало по Закон да присъства?!.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha