Извънредно! Главният редактор на „Конкурент“ Георги Александров пребил човек

Извънредно! Главният редактор на „Конкурент“ Георги Александров пребил човек Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров е пребил човек в редакцията на изданието, научи информационна агенция BulNews.bg. Тежкият инцидент е станал на 12 януари около 13 часа, но за него стана ясно едва вчера, когато за грозния случай разказа пострадалият Йордан Гетов. Мъжът е подал жалба в прокуратурата с вх. №186/16.01.2017 г. срещу побойника и очаква институциите да се стоварят с цялата тежест на закона над вестникаря. Копие от документа се съхранява и в редакцията на медията ни.
На 28 декември миналата година в „Конкурент“ е бил публикуван материал, озаглавен „Читателка сигнализира: Джип препуска край училище“, в който имало неверни твърдения за Йордан Гетов. След като разбрал за статията, човекът отишъл в редакцията на вестника, за да публикува право на отговор. Поискал среща с управителя, но му било казано, че го няма и го завели при главния редактор Георги Александров. Йордан Гетов започнал да му обяснява, че държи павилион със закуски в посоченото училище и има всички разрешителни да зарежда с джипа си храни и напитки. Подчертал, че това става само когато учениците са в час и никога през междучасие. Попитал защо не са се обадили на директорката, за да научат истината, а са побързали да го оклеветят.
Какво било учудването му, когато Георги Александров скочил срещу него с думите, че няма да му предостави право на отговор, тъй като те могат да си пишат каквото искат. Йордан Гетов понечил да си тръгне, но пътьом споменал, че в такъв случай ще заведе дело за клевета, за да защити името си. В този момент главният редактор скочил, хванал го за реверите и блъскайки, го изкарал в коридора. Шашардисаният човек му заявил, че това не може да е медия, след като пишат неверни неща, при което Георги Александров побеснял. Вестникарят се нахвърлил върху него, ударил го в гърдите и силно го бутнал по стълбите на редакцията. Пострадалият станал, събрал разпилените по земята документи, които носел в себе си, и си тръгнал, целият в синини от падането.
Няколко дни след това Йордан Гетов подал жалба в прокуратурата срещу главния редактор на „Конкурент“ Георги Александров, в която настоява да се извърши проверка на хулиганското му поведение. Изрично е помолил и да му бъде гарантирано, че повече няма да пострада от физическа саморазправа от врачанския журналист.
Информационна агенция BulNews.bg ще следи с особен интерес работата по тази жалба на дознателите от районното полицейско управление във Враца, тъй като са публична тайна близките отношения между побойника и шефа Георги Митов. Медията ни счита за свое задължение да уведоми всички браншови организации за хулиганското поведение на Георги Александров.
19.01.2017, 08:50 часа
15744 13
Коментари

любител на иформацйоните бюлетини в Враца

28.05.2017, 18:30 часа
И двамата са си срали в ДЖЕБА (а пък тоя с лавките дето само мрънячка просто няма какво да коментирам)

АЛЕКСАНДРОВ ТЪПАК

28.05.2017, 18:30 часа
Александров, педерас нисък, голям мъжкар се оказваш, но по улиците ходиш като наебан! Деформиран олигофрен, никога не си бил нищо повече от посредствен дупелизец. На живо си пълна мишка. Ти и твоето тъпо вестниче не спирате да пишете лъжливи новини. Засрамете се! Имате се за нещо, но всъщност сте едно НИЩО. А точно тоя гном, с лизане на задници си мисли, че се постигат много неща, но всъщност не е така. Ще си изгние от злоба, тоя плешив пигмей.

ВРАЦА БАЦЕ

28.05.2017, 18:30 часа
Познавам добре пострадалия.Добър и кротък човек. Не вярвам да е провокирал вестникарчето.Явно Жорко още живее в миналия век на мутрите.По-добре да си намери друга работа,защото може да попадне на читател от Згориград/разбирай Перник /,който ще контактува с него от позиция на винкело. С публикуването на невярна информация не се печелят , а се губят читатели.Този вестник трябва да бъде закрит.

Видно

28.05.2017, 18:30 часа
Жоро, Жорко..все в умалителна форма. Малкият човек е синоним не само на малък ръст!

Любопитко

28.05.2017, 18:30 часа
Не е ли редно Пеевски да уволни този провалил се главен редактор? Кой нормален работодател ще държи на работа журналист, който се бие с читателите на вестника? Нормално ли е един главен редактор да има прякор Гошо Синдика?!

Putka

28.05.2017, 18:30 часа
Joro aleksandrov e absolutna putka...smyrf..da go ....v gyza malyk

SS

28.05.2017, 18:30 часа
Тоя ли бе! Супер нагъл. Препуска с тоя джип като изоглавен. Преди време ми се озъби от баничарката, че понечих да пресека на пешеходна пътека! Мислех да се върна и да ......

до МИЛЕНОВА

28.05.2017, 18:30 часа
при тоя контрол не е вярно това което говорите

Миленова

28.05.2017, 18:30 часа
Въпросния Гетов продава на децата всякакви забранени боклуци и му е запазена марка да съди всичко живо включително и директорите на училища, в които държи павилионите, ако му се направи някаква забележка.

Анастас

28.05.2017, 18:30 часа
Не познавам друг, който така хубаво да си върти дупето както Жорко.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha