6 грозни тайни, които жените крият от мъжете

6 грозни тайни, които жените крият от мъжете 1. Здравословни проблеми
Много жени се притесняват да споделят с партньора си какви здравословни проблеми имат. Това е голяма грешка, защото така жената лесно може да изпадне в депресия, ако няма нужната подкрепа.

2. Проблеми във връзката
Когато на една жена нещо й тежи, мъжът й научава последен. Това неписано правило е провалило много връзки и е съсипало не едно и две семейства. Когато се появи емоционален или друг проблем, жените трябва да знаят, че пътят към разрешаването му е да сподели с най-близкия си човек.

3. Сексуална незадоволеност
Навикът на жените да симулират удоволствие от секса често им изиграва лоша шега. Така партньорът им си мисли, че се справя добре и не променя нищо. Жените трябва да споделят, когато сексът не им носи наслада, за да се промени това.

4. Увлечение по друг
Кратко или не, каквото и да е, жените не споделят, че имат проблем. Защото, ако си във връзка или имаш семейство и започнеш да изпитваш чувства към друг, това е проблем. Индикация е, че нещо й липсва и ако сподели това с партньора си, заедно могат да открият къде е проблемът.

5. Изневяра
Само 9% от жените, които някога са изневерили на партньора си, признават греха си. Другите се страхуват, че човекът до тях няма да им прости. Рано или късно всяка лъжа излиза наяве и лъжата нанася повече щети от признанието.

6. Банковата си сметка
Вярвате или не, много жени пробягват до отделна банкова сметка, в която трупат спестявания. Смята се, че го правят, ако са несигурни във връзката си или ако смятат, че един ден могат да се разведад и по този начин искат да подсигурят децата си.
18.01.2017, 15:49 часа
1762 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha